петък, 8 септември 2017 г.

Олимпия (Шумен) приема Спортика в първото си домакинство

Олимпия (Шумен) приема Спортика (Благоевград) в първото си домакинство за новия сезон в Държавното първенство по футбол за жени на България, сезон 2017/2018.
Двубоят ще се играе на терена на градския стадион "Панайот Волов" в неделния следобед на 10 септември 2017 от 16:30 часа. Предстоящата среща ще бъде дебют за футболистките на Олимпия в женското първенство. Ръководството на клуба картотекира 23 състезатели за новия футболен сезон.

Треньорката Албена Тодорова не си прави излишни илюзии, че първото домакинство на Олимпия (Шумен) ще бъде лесно, имайки предвид, че отборът е съставен предимно от млади състезателки без никакъв опит в такива мачове. Още повече, че гостите от Спортика са опитен и коварен противник. Благоевградският тим е основан през 2006 г., през миналия сезон на шампионата при жените завършва на 4-то място в крайното класиране.

Съдийски назначения: Борис Попов от Русе ще ръководи двубоя „Олимпия“ (Шумен) – Спортика (Благоевград). Ще му помагат неговите съграждани Мирела Иванова и Мирослав Марков. Градския стадион "Панайот Волов" в Шумен очаква любителите на футболната игра. Входът е свободен – казаха още от ръководството нa Олимпия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар